Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Пари има. Всичко е от допълнителен приходи на държавата

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Пари има. Всичко е от допълнителен приходи на държавата
Коментари Харесай

Кадиев: С 2 лева на пенсионер на ден взривяваме бюджета, че то такава държава наистина няма

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Пари има. Всичко е от спомагателен доходи на страната от Данък добавена стойност от покачване на цените. Само тези доходи ще надвишат тази нужна сума за пенсионерите. 
Има ли логичност приходите от акцизи да са 0%, няма логичност! И през вчерашния ден Борисов споделя, че влизаме в свръхдефицит, тъй като не желаеме да дадем на пенсионерите 64 лв. на месец 3 месеца авансово. Това са 2 лева дневно. И излиза Тошко Йорданов и споделя: " взривяваме бюджета ",... с 2 лв. дневно.....!

Че то такава страна в действителност няма, както пееше вашият водач. Дайте да не се излагаме, приказваме за 455 млн. лв., които ги има събрани от доходи и ще бъдат събрани още милиард до края на годината. Няма никаква логичност да отлагаме за 25 декември. Подарихме ваксини на доста страни и нищо друго. Единственото значимо, което ще остане, е дали ще създадем актуализация на пенсиите. Пари има освен за пенсиите, пари ще има и за бизнеса, за всички елементи на популацията. Няма никаква логичност да не създадем актуализацията от 1 октомври.  " - сподели депутатът от Българска социалистическа партия от трибуната на Народното събрание, съобщи Българска национална телевизия.  

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР